Maxi-Flandria actie

Voor de Vlaamse Volksbeweging draaiden we een reportage over het uitdelen van de Maxi-Flandria pillen-doosjes aan politiekers. Lees hieronder de info van de VVB.

Informatie van de website van VVB

In aanloop naar de verkiezingen pakken alle partijen uit met hun versie over de manier waarop de grondwet – al dan niet – dient herschreven te worden.

Voor de VVB is het duidelijk dat grendels,  bijzondere wetten, alarmbelprocedures,  belangenconflicten, faciliteiten en pariteiten allerhande het land herleid hebben tot een ondemocratisch en onbestuurbaar kluwen.

Waardoor de Vlaamse meerderheid door een Franstalige minderheid vleugellam wordt gemaakt.

Vlaanderen en Wallonië verdienen beter dan chaos en slecht bestuur. Als twee volkeren, twee naties, hebben zij recht op échte democratie en een beleid naar eigen inzichten.

Daarom roepen wij  alle Vlaamse politici op om te stoppen met morrelen in de marge en om zich ondubbelzinnig te identificeren met de Vlaamse natie. Om eindelijk werk te maken van het Vlaams algemeen belang.

Voor de VVB geldt  ‘Vlaanderen eerst’ maar met open hand naar het Waalse volk.

De VVB zegt dan ook JA! voor een grondwet voor Vlaanderen.

Om een en ander te bespoedigen  gaan wij de straat op, politici en kiezers tegemoet,   met  een ludiek middel tegen grondwettelijke constipatie , MaxiFlandria.

Meer info op de website van VVB.

Volg en LIKE ons
Facebook
Facebook
Follow by Email
YouTube
YouTube
INSTAGRAM

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *