Magali’s Dance Squad

In opdracht van iWedding/Huwelijksfotograaf Francis B filmden we een LIPDUB video met Magali en haar vriendinnen. Ze noemden zichzelf: “Magali’s Dance Squad”. Dit is een concept dat vooral interessant is voor vrijgezellen feestjes. Op een zaterdag namiddag ontmoetten we de vrolijke jongedames in een park. Op het vrijgezellen feestje van Magali hadden de vriendinnen een verrassing voor haar. Samen op de zelfgekozen muziek van “Blurred Lines” een Lipdub video opnemen. We overlegden samen een scenario, in functie van de mogelijkheden van de omgeving. We konden ondermeer dankbaar gebruik maken van een trap en een tafel met banken in het park. Na enkele repetities met en zonder camera en met de nodige bloopers, namen we de definitieve take op met een gestabiliseerde camera. Het resultaat daarvan konden Magali en haar vriendinnen nog dezelfde avond al bekijken. Zij beleefden er in elk geval veel plezier aan.

Ook bedrijven kunnen er bijvoorbeeld een team building evenement van maken. Met het voltallige personeel een Lipdub opnemen.

Voor bedrijven hebben we nog meer ideeën voor team building activiteiten. Denk er eens aan om bijvoorbeeld uw eigen reclamespot op te nemen en te monteren. Een voorbeeld hiervan is de LUMINA video.

Bekijk de Lumina video in het Portfolio

Meer informatie over Lipdub’s zoals Magali’s Dance Squad op de website van Huwelijksfotograaf Francis B

Magali's Dance Squad
Volg en LIKE ons
Facebook
Facebook
Follow by Email
YouTube
YouTube
INSTAGRAM

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *